Warning: Declaration of nys_SubscribeWidget::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /homepages/40/d375795496/htdocs/xandrinesWP/wp-content/plugins/navayan-subscribe/functions.php on line 306

Warning: Declaration of nys_SubscribeWidget::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /homepages/40/d375795496/htdocs/xandrinesWP/wp-content/plugins/navayan-subscribe/functions.php on line 306
Les XandrinesMayte Calvo

Mayte Calvo

mayte-calvo-xandrinesLa Mayte es va incorporar a les Xandrines per “Les Cunyades” i des del principi ha demostrat que té fusta d’actriu. És una persona molt generosa en tot el que fa.

És mare de tres nenes que no paren de crèixer i a més a més, és la responsable de ForaAula, una empresa especialitzada en la gestió i coordinació de Cases de colònies. Ella és la persona ideal per a que les mestres trobin de manera fàcil i còmode aquella sortida o aquelles colònies que més els pot beneficiar.

Com a actriu, ha participat a “Les Cunyades”, “Ves quins parells”, “Dones 3.0”, “Sant Jordi”, “Dones 7.0” i “Dona Sàpiens”, demostrant en cada ocasió que és capaç de fer tot allò que es proposi.

Comments are closed.