Gala d’entrega de premis Ciutat de Sant Cugat

Ahir a la tarda va tenir lloc a Sant Cugat la Novena edició de la Gala d’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat, una gala on es posa en evidència el gran valor humà que té la nostra ciutat, presentant diferents entitats que amb la seva feina aconsegueixen millorar la nostra ciutat en un o altre àmbit.

gala-premis-ciutat-santcugat

xandrines-gala

Podeu veure aqui el vídeo complert de la Gala

Aquest any, per primera vegada, les Xandrines vam tenir la sort de formar part de l’espectacle i vam poder ensenyar la nostra feina davant de més de set-centes persones actuant amb un dels nostres gacs: “DONES 3.0“, un esquetx on parlem del dia a dia de la dona i de les dificultats de gestionar els diferents entrebancs que et vas trobant durant un dia normal. Tot en clau d’humor, és clar, i tot exagerat, és clar, però pensem que som moltes les persones que ens veiem reflectides amb el text que recitem.

Durant la Gala, presentada per en Josep Maria Vallès, director del Diari de Sant Cugat, i la periodista Marta Cailà, es van dur a terme diferents actuacions, de l’Escola Municipal de Música (amb la “Grossband”, la Banda Intermèdia i les Corals del conservatori i la Coral juvenil), l’Esbart de Sant Cugat, amb el Cos de dansa i la Factoria Mascaró i finalment, les Xandrines.

Va ser una festa plena de bons moments on els premiats van anar recollint els seus premis de la mà de diferents personalitats de la ciutat. Els premiats van ser:

Però hi havia moltes altres entitats nominades, entitats totes que ajuden a fer de la nostra ciutat, una ciutat plena de potencial humà que treballa dia a dia per millorar-la.

finalistes-gala

Foto @EloiRovira

Per nosaltres va ser un luxe, una oportunitat i una experiència molt enriquidora que hem d’agraïr a tot l’equip del Teatre Auditori de Sant Cugat que ens va convidar a participar-hi i ens va fer sentir en tot moment com a casa. Tant els tècnics com l’equip organitzador, tots ells, liats, amb feina fins al cap de munt, però sempre amb un somriure i una bona paraula per tothom. De veritat, moltes gràcies a tots!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *