Les Xandrines a la Gala de Premis Ciutat de Sant Cugat

preparant_la-_gala_dels_premis_2014-300x204

Joana Barbany, regidora de Comunicació, Josep Maria Vallès, director del TOT, Juank Busquets i Laia Martínez de l’Esbart, Carles Miró de l’Escola de Música i Mayte Calvo i Olga Munté de les Xandrines. (Foto: Premsa Sant Cugat)

El proper dilluns 24 de març tindrà lloc al Teatre Auditori de Sant Cugat la Gala d’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat. Aquest any estarà protagonitzada per santcugatencs. Comptarà amb la presència de Josep Maria Vallès (director del TOT Sant Cugat) i la periodista Marta Cailà com a presentadors de la Gala i també hi haurà petites actuacions de diferents entitats de la ciutat: l’Escola de Música Victòria dels Àngels, l’Esbart Sant Cugat i les Xandrines.

Les Xandrines, que participem per primera vegada en l’entrega de Premis, estem molt il·lusionades i volem disfrutar-ho de valent! Per nosaltres, no tan sols és una meravellosa oportunitat per ensenyar la nostra feina, sinó que ho sentim com un reconeixement al nostre esforç i a les nostres ganes de fer les coses ben fetes!

Per aquesta ocasió, hem comptat amb el consell del nostre amic Pep Tugues pel que fa a la selecció del text que interpretarem. Esperem que la nostra intervenció a la Gala pugui donar un caire humoristic i que sigui de l’agrat de tothom, doncs, com diem al nostre slogan, fem “Teatre per passar-ho bé”, nosaltres i, així ho esperem, els nostres espectadors.

Per aconseguir les vostres invitacions per a la Gala, cal que les aneu a recollir a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat, i pel que diuen… ja no en queden gaires!

Bona Gala a tothom!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *